7 янв. 2016 г., 10:34  

За спомен 

  Поэзия » Любовная
752 2 7

От теб си оставих очите,
които събуждах със устни.
И топлия дъх на момиче,
щастливо, сънливо и вкусно.

 

Оставих си тихото "искам", 
телата ни сплитащо бясно. 
Когато не можех да дишам,
а ти ме целуваше страстно.

 

Запазих си няколко мига,
в които се чувствах различен.
Щастливи, неземно щастливи,
защото се чувствах обичан.

 

В сърцето си толкова скътах
за спомен от нашето време.
А всичкото друго оставих
на този след мене да вземе.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??