4 июн. 2012 г., 10:04

За теб... 

  Поэзия
824 1 16

Развяват гриви

чувствата отвързани

от мислите-юзди.

И тичат

по поляните-желания

по-силно от преди...

 

Ухае на мечти

недосънувани.

Пчелици-истини

сбират прашец

от радостта недоцелувана.

Безумно свири споменът-щурец.

 

Стада-илюзии

под сенкиите на вярата

пладнуват... Самотата спи.

Бълбукат тихо рими

непогалени.

И пак за теб се буди моят стих!

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??