18 окт. 2009 г., 07:08

За теб... 

  Поэзия » Любовная
925 0 5

Нека цял светът да знае

как безумно те обичам!

Откакто те познавам, все така е,

без тебе ми е трудно и да дишам.

Без да смятам, без да меря,

всичко аз на теб дарявам.

Как успях да те намеря...?

На късмета си до днес не мога да повярвам.

За мене значиш всичко -

ти си смисъл, истински живот.

Нямам тебе - значи нямам нищо,

обичам те с безкрайна пламенна любов!

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??