18 дек. 2011 г., 13:24

За теб 

  Поэзия » Любовная
555 0 0

Очите ти са като малки слънца,

които огряват моята душа.

Сърцето ти е благородно и чисто.

То не познава злото  и е тъй нежно и не е 

каменисто.

 

 

Тя ме прави щастлива и не я давам за нищо в замяна.

Ти ми даряваш своята любов,

искам да чуеш моя нежен зов...

Сърцата ни завинаги в едно да се слеят

и душите ни цял живот една за друга да копнеят...

 

© Десислава Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??