Очите ти са като малки слънца,
които огряват моята душа.
Сърцето ти е благородно и чисто.
То не познава злото и е тъй нежно и не е
каменисто.
Тя ме прави щастлива и не я давам за нищо в замяна.
Ти ми даряваш своята любов,
искам да чуеш моя нежен зов...
Сърцата ни завинаги в едно да се слеят
и душите ни цял живот една за друга да копнеят...
© Десислава Георгиева Всички права запазени