Ще откъсна цвете за теб, ще направя пътека,
по която да минеш с мен; ей така - за утеха -
ще направя венец, той ще бъде за тебе,
ще ушия с конец твойто име на него,
ще раздам на света хиляди чувства,
но няма да бъда сама като изкуство -
ще те помня докрай, ще рисувам картини
с твоя образ в идеал, но все някой ще има.
© Надя Добрева Все права защищены