17.09.2010 г., 19:41 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
602 0 1

Ще откъсна цвете за теб, ще направя пътека,

по която да минеш с мен; ей така - за утеха -

ще направя венец, той ще бъде за тебе,

ще ушия с конец твойто име на него,

ще раздам на света хиляди чувства,

но няма да бъда сама като изкуство -

ще те помня докрай, ще рисувам картини

с твоя образ в идеал, но все някой ще има.

© Надя Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??