Да те обичам вечно не ще ти обещая,
но да изгрявам всеки ден за теб - ти обещавам!
(та нали съм твойто слънце)
И всичко земно че ще мога да ти дам - не ти го обещавам,
но че ще си винаги във моята душа - ти обещавам !
Обещавам ти смехът ми и сълзите от щастие да са за теб,
та нали единствен ти, приятелю, успяваш
и да ме разплачеш, и да ме разсмееш!
© Полина Томова Все права защищены