Oct 15, 2010, 10:01 PM

За теб 

  Poetry » Love
993 0 1

Да те обичам вечно не ще ти обещая,

но да изгрявам всеки ден за теб - ти обещавам!

(та нали съм твойто слънце)

И всичко земно че ще мога да ти дам - не ти го обещавам,

но че ще си винаги във моята душа - ти обещавам !

 

Обещавам ти смехът ми и сълзите от щастие да са за теб,

та нали единствен ти, приятелю, успяваш

и да ме разплачеш, и да ме разсмееш!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Романтични обещания!! Изпълними обещания!! Харесах!!
Random works
: ??:??