28 мар. 2008 г., 07:52

За теб 

  Поэзия
720 0 2

Тъмна, лепкава мъгла,

струи от болно сърце,

умиращо и оживяващо,

единствено за теб.

 

Кръвта в кристали се превръща

и реже вените навред,

от топлината ти да вземе търси,

но няма те никаде край мен.

 

Готова да умра, да спра за теб,

не виждам смисъла в това,

да търся и да не намирам

нийде грамче светлина...

 

© Пролет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??