И ако е вярно ; че си престанал да ме обичаш;
те моля
моля те;
не ми го казвай!
Имам нужда днес
все още
да плувам
невинна в лъжите ти....
Ще спя усмихната
и съвсем спокойна.
Ще се събудя
много рано сутринта.
И отново ще отплувам в морето;
обещавам ти..
Но този път-
без ропот и без съпротива-
ще корабокруширам доброволно;безрезервно
в дъното безбрежно на забравата ти...
© Кунка Грохлева Все права защищены