14.03.2017 г., 20:24 ч.

За теб 

  Поезия » Друга
288 2 2

И ако е вярно ; че си престанал да ме обичаш;

те моля

моля те; 

не ми го казвай!

 

Имам нужда днес

все още

да плувам

невинна в лъжите ти....

 

Ще спя усмихната

и съвсем спокойна.

Ще се събудя 

много рано сутринта.

 

И отново ще отплувам в морето;

обещавам ти..

 

Но този път-

без ропот и без съпротива-

ще корабокруширам доброволно;безрезервно

в дъното безбрежно на забравата ти...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Кунка Грохлева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??