Най-красивата звезда ще е за тебе!
Ще я избера от многото звезди.
Ще я оставя горе, за да свети,
да изпълнява твоите мечти.
И всяка вечер, щом тя изгрее,
ти с топъл поглед я търси,
тя в люлка златна се люлее,
а луната гледа в твоите очи.
Букет ще набера от небесата,
и ще сложа в него моето сърце.
Нежно да те хвана за ръката,
и звездата твоя да ни поведе.
Безброй звезди ще искат от луната,
да им намери някой като теб.
И букети да берат в небесата,
желания да сбъдват те безчет.
© Людмила Нилсън Все права защищены