Sep 28, 2006, 12:27 AM

За теб 

  Poetry
695 0 9

Най-красивата звезда ще е за тебе!

Ще я избера  от многото звезди.

Ще я оставя горе, за да свети,

да изпълнява твоите мечти.

И всяка вечер, щом тя  изгрее,

ти с топъл поглед я търси,

тя в люлка златна се люлее,

а луната гледа в твоите очи.
Букет ще набера от небесата,

и ще сложа в него моето сърце.

Нежно да те хвана за ръката,

и звездата твоя да ни поведе.

Безброй звезди ще искат от луната,

да им намери някой като теб.
И  букети да берат в небесата,
желания да сбъдват те безчет.

 

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??