19 окт. 2010 г., 16:19

За теб живях 

  Поэзия » Любовная
1114 0 1

Гледах те, но нямах сили да ти кажа,

колко много означаваш ти.

Гледах те, знаейки, че заминаваш,

без да чуеш как сърцето ми тупти!

 

Без да знаеш колко те обичам,

без да видиш моите сълзи,

без да чуеш как те викам,

ще си отидеш и ще ме забравиш ти!

 

Останах тук притихнала да чакам,

чувам твойте стъпки във нощта.

И всяка стъпка с теб отдалечава

последния ми шанс за любовта!

 

Помня колко ти се възхищавах,

като обсебена от тебе бях!

Но ти си тръгна, без да знаеш,

че единствено за теб живях!

© Антониа Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??