14 февр. 2017 г., 13:16

За теб, любими! 

  Поэзия » Другая
308 0 0

Как пее душата ми, когато съм с теб!

Как греят очите ми, щом погледна към теб!

Колко леки са стъпките по дългия път,

когато редом до тях твои стъпки вървят!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??