Feb 14, 2017, 1:16 PM

За теб, любими! 

  Poetry » Other
313 0 0

Как пее душата ми, когато съм с теб!

Как греят очите ми, щом погледна към теб!

Колко леки са стъпките по дългия път,

когато редом до тях твои стъпки вървят!

 

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??