14.02.2017 г., 13:16 ч.

За теб, любими! 

  Поезия » Друга
312 0 0

Как пее душата ми, когато съм с теб!

Как греят очите ми, щом погледна към теб!

Колко леки са стъпките по дългия път,

когато редом до тях твои стъпки вървят!

 

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??