Едно сърце препуска диво
през самотни ширини.
Едно сърце от болка сиво,
търси смисъла - любов.
Едно сърце тупти в минута
и спира за секунда то.
Една молба от вечността нечута
пази спомена - любов.
Една в една причините се сливат
и в милиони се превръщат те.
В безброй парчета се преливат
и погребват тази - нашата любов.
© Лия Василева Все права защищены