22 дек. 2018 г., 21:32

За теб мечтая 

  Поэзия » Любовная
401 1 0

За теб мечтая, любима моя,

за хиляди звезди в нощта,

за една усмивка твоя,

да се спася от тая самота.

 

Ти си ангел от рая небесен,

целуни ме в пролетния ден.

По-прекрасна си от песен,

затуй без теб съм натъжен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??