Dec 22, 2018, 9:32 PM

За теб мечтая 

  Poetry » Love
402 1 0

За теб мечтая, любима моя,

за хиляди звезди в нощта,

за една усмивка твоя,

да се спася от тая самота.

 

Ти си ангел от рая небесен,

целуни ме в пролетния ден.

По-прекрасна си от песен,

затуй без теб съм натъжен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??