Нима вината е в морето
(разпиляна),
задето очите ти са по-безкрайни?
Любовта ли сътвори ми
този свят в мечти и надежди
(съграден)?
В една безбрежност съм сега
красиво е при мен, ела
(постой).
И тая синева са две очи,
но сякаш ангели са слези
(по тая земя).
Нощта е тук, при мен
и тя ме гали
(като теб).
Нима е по-нежна от ръцете ти?
О, не - фантазия е това.
Ще я прегърна,
(докато те чакам).
Ще усетя душата ти до моята как
пламти.
И кожата и устните ти в сърцето как
(горят).
За теб съм жива, да те обичам,
мое единствено море.
За теб съм се родила, моя
единствена, с най-красивите очи,
ЛЮБОВ.
© Александра Ангелова Все права защищены