27 июн. 2009 г., 18:16

За тогава... прости ми 

  Поэзия
551 0 20

 

 

Скрих те. В няколко спомена.
Под зениците ми. Черно кафе.
И те изплаквах, щом нагарчаше с утрото.
Самотата сама я преглъщах.
Как не исках и в теб да горчи...

И те пазех. В няколко думи.
Неизречена все оставах след теб...
Ти ме попита, защо винаги тръгвам.
Премълчавах. И след нощите също мълчах.
Но не исках и теб така да боли.

Още те пазя. В скрито безмълвие.
И ето ме... връщам се. В твоето утро.
Да ти кажа как болеше да те обичам.
Забранена ти бях до сега. Забранен беше и ти.
Но днес ще осъмна до теб... Утре също...

А за тогава... за тогава дали ще простиш...?

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??