6 авг. 2017 г., 16:30

За Вселената 

  Поэзия » Философская
348 0 2

За Вселената

 

Вселената е подредена,

за всичко тя е със ответ!

Закона пази със остена.

        Държи да има има пълен ред!

 

Нещата тъй са нагласени,

не зная кой ги е редил?!

Тя не допуска други смени

и всичко е в изящен стил!

 

Естествено е подредена,

изписана е по тефтер

и така е нагласено,

щом кривнеш тръгваш в пътя чер!

 

По туй творение – захласнат!

Твореца му наричам – Бог!

Неверието е опасно,

а вярата е важен влог!

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??