20 нояб. 2013 г., 20:43

За всичко съм виновен само аз... 

  Поэзия » Любовная
774 1 0

За всичко съм виновен само аз.

Грешките си на никой не преписвам.

Не малко в живота си сгреших,

и не малко болка причиних си.

 

Да можех времето да върна го назад,

грешките си, не бих допуснал ги отново.

Но другаде да сбъркам щях,

защото няма безгрешни хора.

 

Калин Вълов

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??