За всичко съм виновен само аз.
Грешките си на никой не преписвам.
Не малко в живота си сгреших,
и не малко болка причиних си.
Да можех времето да върна го назад,
грешките си, не бих допуснал ги отново.
Но другаде да сбъркам щях,
защото няма безгрешни хора.
Калин Вълов
© kalinvalov All rights reserved.