29 мар. 2005 г., 00:35

За вярата, надеждата и любовта 

  Поэзия
1672 0 0

 

Където и да потърсиш Надеждата,

тя ще отлита като птица,

пожелала да вкуси дъха на свободата.

Където и да потърсиш Любовта,

тя ще отговаря с мелодията,

изсвирена от струните на твоето сърце.

Където и да потърсиш Вярата,

тя ще остане вън от теб,

ако преди това не си опитала

вкуса на свободата и песента на сърцето.

Затова прибери духа си в измеренията на Небето,

но не забравяй Земята, която поглъща стонове

и отправя вик за помощ…

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??