13 окт. 2008 г., 08:42

За въздишката 

  Поэзия » Философская
628 0 17
Колко ли струва въздишката...
чувства на обич са всичките...
Колко раздели събирала...
светла и тъмна е дирята...
По бряг изплъзвана...
със сняг затрупвана...
книга свещена е
четена конвулсно...
Взират се тъмни зеници
с немощ човешка платили,
за всички цветове на дъгата...
с бялото на очите си...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??