6 сент. 2011 г., 20:58

Заблуда 

  Поэзия
717 0 1

Говоря ти, но не ме чуваш,

крещя ти, но не реагираш,

удрям те, но не ми отвръщаш,

лъжа те, но не виждаш,

пренебрегвам те, но не го разбираш,

мразя те, но не го искаш,

съсипвам те, но не ме спираш!?

 

Обиждам те, но ми разрешаваш,

ограбвам те, но ми позволяваш,

убивам те, но го допускаш,

отравям те, но го търпиш!?

 

Унищожавам те, а ти ми помагаш!?

Толерираш моята неприязън!?

© Александра Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И разбираш и виждаш,и.... боли,ама много боли,но когато нищо друго не можеш да направиш...помогни.......................................!!!
Предложения
: ??:??