Sep 6, 2011, 8:58 PM

Заблуда 

  Poetry
673 0 1

Говоря ти, но не ме чуваш,

крещя ти, но не реагираш,

удрям те, но не ми отвръщаш,

лъжа те, но не виждаш,

пренебрегвам те, но не го разбираш,

мразя те, но не го искаш,

съсипвам те, но не ме спираш!?

 

Обиждам те, но ми разрешаваш,

ограбвам те, но ми позволяваш,

убивам те, но го допускаш,

отравям те, но го търпиш!?

 

Унищожавам те, а ти ми помагаш!?

Толерираш моята неприязън!?

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И разбираш и виждаш,и.... боли,ама много боли,но когато нищо друго не можеш да направиш...помогни.......................................!!!
Random works
: ??:??