6 sept 2011, 20:58

Заблуда 

  Poesía
651 0 1

Говоря ти, но не ме чуваш,

крещя ти, но не реагираш,

удрям те, но не ми отвръщаш,

лъжа те, но не виждаш,

пренебрегвам те, но не го разбираш,

мразя те, но не го искаш,

съсипвам те, но не ме спираш!?

 

Обиждам те, но ми разрешаваш,

ограбвам те, но ми позволяваш,

убивам те, но го допускаш,

отравям те, но го търпиш!?

 

Унищожавам те, а ти ми помагаш!?

Толерираш моята неприязън!?

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И разбираш и виждаш,и.... боли,ама много боли,но когато нищо друго не можеш да направиш...помогни.......................................!!!
Propuestas
: ??:??