10 нояб. 2009 г., 19:14

Заблудена самодива 

  Поэзия » Любовная
542 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=IoBoeg-oyBA


В мен не остана вече сила
да бъда онази Хипсипила,
която изгаря бетонни мостове,
която живее в къщи без основи,

която, свръхзвукова за своята душа,
остава недокосната от светулчина дъга.

В мен не намирам време да избягам
и любов зад паравани да слагам.
В мен не остана капка съпротива,
в мен няма нищо от предишната самодива.

Повярвай ми, не знам с какво ме имаш.

А дъхът ми все по-малко от въздуха взима...

10.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??