25 мая 2012 г., 13:52

Заблуди 

  Поэзия » Любовная
511 0 7

          Заблуди

 

Знам, ще се завърнат

старите  заблуди

с нощта  и 

покоряващото тайнство...

не сме  ли с тебе луди,

любовта  заключили

в пространство,

безпаметни

отдавна  в  кръг 

летим...

- нощни  пеперуди

в плен  на

светлината -

заедно да  изгорим,

е  желаната от нас

отплата,

нощта  събира 

нашите  пътеки

в стая  без  посоки,

ще се вплетат телата,

ще бъдем   

дълго

ласкаво-жестоки,

ще  забравим

за  причината  

да  сме  родени

в  свят на алчност

и омраза -

поне  за  миг 

спасени...         

преди да се завърнем

в  ада.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??