26 янв. 2006 г., 19:42

Забранен 

  Поэзия
1024 0 5

Желание разлива се по вените,
пробудено от твоето присъствие.
Усмихваш се и всичко в мен изтръпва,
пред погледа ти ще се разтопя.

Мечтая за прегръдката ти топла,
а не мога даже да го изрека,
мечтая да изпитам с теб греха,
но зная,че забранено е това.

И всеки миг,когато си пред мен,
яз виждам,че желаеш ме и ти.
И незная до кога ще издържа,
да си до мене,без да те докосвам.

Но зная,че единствен ти успя,
от мислите ми да изкараш него.
И дори,когато срещнете се там,
ти тайно се прокрадваш във съня ми!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??