Забранена любов
О, моя любов тайна, съкровена и
дълго забранена. На смърт е моята
душа пленена. Чаках те с месеци наред
с мисълта за теб.
Как така се получи, никой не позволи
да бъдем заедно лудо влюбени.
Съдбата ни раздели и този път завинаги.
Боли, нали?! - питай сърцето ми.
Забранен си ми в нощите студени.
Забранена ни е любовта, но знайте,
забранена ли е, двойно по-силна е пък тя .
© Сузана Метинова Все права защищены