16.06.2013 г., 19:52 ч.

Забранена любов 

  Поезия » Любовна
568 0 0

      Забранена любов

 

О, моя любов тайна, съкровена и

дълго забранена. На смърт е моята

душа пленена. Чаках те с месеци наред

с мисълта за теб.

 

 Как така се получи, никой не позволи

да бъдем заедно лудо влюбени.

Съдбата ни раздели и този път завинаги.

Боли, нали?! - питай сърцето ми.

 

Забранен си ми в нощите студени.

Забранена ни е любовта, но знайте,

забранена ли е, двойно по-силна е пък тя .     

© Сузана Метинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??