Днес отново те виждам,
облечен в дълго, сиво палто.
В лицето, ти на ангел приличаш,
а душата ти е сякаш от стъкло.
Постоянно опитвам се да те забравя,
да спра да мисля аз за теб.
Но, когато най сетне го направя,
ти отново показваш се пред мен.
© Христиана Владимирова Все права защищены