5.05.2019 г., 22:14 ч.

Забранена любов 

  Поезия » Любовна
529 2 1

Днес отново те виждам,

облечен в дълго, сиво палто.

В лицето, ти на ангел приличаш, 

а душата ти е сякаш от стъкло.

 

Постоянно опитвам се да те забравя,

да спра да мисля аз за теб.

Но, когато най сетне го направя,

ти отново показваш се пред мен.

 

 

© Христиана Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??