9 мар. 2013 г., 06:39

Забранената... 

  Поэзия » Любовная
915 0 21

И тя е като другите любови -

с очи те гледа и с ръце прегръща...

Но търси пътища различни, нови.

Среднощем чука все по чужди къщи.

 

Тя идва или късно, или рано,

пропуснала най-точния момент.

Съвсем неволно ти отваря рани.

Внезапно си отива някой ден.

 

Понякога започва като флирт,

но с мигове расте и се променя.

Любимия издига във кумир -

до първото погубващо съмнение.

 

На глуха и на сляпа се преструва,

погазва всички земни правила.

Но срещнеш ли я, без да се ръкуваш,

я пущаш в себе си. С "Добре дошла".

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??