12 февр. 2008 г., 09:47

Забраних си 

  Поэзия
717 1 9
Забранено е да се връщам в дома ти,
защото там не съм желана,
не искам да навлизам в мислите ти,
искам цяла да остана.

Забранено е да искам с теб да бъдем пак,
ще си тръгна, не ще се върна в този малък ад,
колкото и да искам любовта да спася,
не ще успея леда да разтопя.

Забраних си всяка вечер за нас да плача аз,
не виждам вече смисъл като ти си срещу НАС.
Забраних си, но дали ще мога да си забраня
да не влизам тихичко в съня.

© Ванеса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??