13 нояб. 2009 г., 11:22

Забрава 

  Поэзия
445 0 4

Толкова рядко се сещам за теб,

сякаш всичко потъна в забрава,

но неочаквани мисли безчет

студено напомнят наш'та раздяля...

 

Времето е езеро дълбоко.

Всичко поема в тъмна бездна.

Чувства и обич - обидно жестоко

изчезват, потъват след всяка вълна.

 

А срещнем ли се след време разделно,

промяната толкова силно крещи...

Идваме, тръгваме - всеки отделно,

хлад и умора, студени очи...

 

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??