Толкова рядко се сещам за теб,
сякаш всичко потъна в забрава,
но неочаквани мисли безчет
студено напомнят наш'та раздяля...
Времето е езеро дълбоко.
Всичко поема в тъмна бездна.
Чувства и обич - обидно жестоко
изчезват, потъват след всяка вълна.
А срещнем ли се след време разделно,
промяната толкова силно крещи...
Идваме, тръгваме - всеки отделно,
хлад и умора, студени очи...
© Nina Toshich All rights reserved.