19 февр. 2013 г., 21:13  

Забраванко 

  Поэзия » Для детей
490 0 0

Забраванко

 

Това, което не направи

е, че с четката забрави

зъбките си да измиеш.

И защо от мене криеш?

 

А пък пастата пенлива

е грижовна, услужлива,

винаги на красотата

и на здраве за децата.

 

 

 

 

 

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??