19.02.2013 г., 21:13 ч.  

Забраванко 

  Поезия » За деца
489 0 0

Забраванко

 

Това, което не направи

е, че с четката забрави

зъбките си да измиеш.

И защо от мене криеш?

 

А пък пастата пенлива

е грижовна, услужлива,

винаги на красотата

и на здраве за децата.

 

 

 

 

 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??