30 нояб. 2020 г., 08:14

Забравени стихове 

  Поэзия
495 1 1

Разбягали се,
като стадо духчета,
които само нощем в тъмнината
на своите си
духчовски седенки
събират се да шият дрешки вятърни
и по петльово време
вземат присърце
молбите ми да избродират сънища,
омайват ме,
подреждат ме...

Откъслеци
на сутринта
нашепвам, сънена.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??