Nov 30, 2020, 8:14 AM

Забравени стихове 

  Poetry
498 1 1

Разбягали се,
като стадо духчета,
които само нощем в тъмнината
на своите си
духчовски седенки
събират се да шият дрешки вятърни
и по петльово време
вземат присърце
молбите ми да избродират сънища,
омайват ме,
подреждат ме...

Откъслеци
на сутринта
нашепвам, сънена.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??