21 февр. 2009 г., 18:19

Забрави ме! 

  Поэзия » Другая
715 1 0

Забрави ме!

Почувства импулса в онзи ден,

реши да се разделиш с мен.

Не беше сигурен в това,

но аз ти дадох свобода.

Звъниш ми още в дългите самотни нощи.

Убиваш самотата в алкохол.

Очите ми преследват те във всяка точка,

но не признаваш, че измъчва те болка.

Аз не те обичам вече... и май не съм.

Бих искала да те събудя от тоя сън.

Бих се радвала да срещнеш друга

и да живеете в страст, задруга.

Забрави ме! Не измъчвай и себе си и мен!

Боли ме! Ще трябва да те нараня.

Ще трябва безразличието си да призная.

И че с теб никога не съм се чувствала в Рая.

Забрави ме! Любов тук няма!

Не изпадай в още по-голяма яма!

© Магдалена Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??