1 мая 2007 г., 10:45

Забравих те 

  Поэзия
780 0 2
 

Очите си отново аз затварям

и до последно се надявам,

че отново ще дойдеш ти

и ще бъдеш с мен завинаги.

Твоята снимка пак целувам

и усещам...по-точно сънувам,

тихо заспивам в здрача

и без да искам аз плача...

Господи,това сълзи ли са?

Сама не вярвам,че плача за любовта!

Край мен стои студена самота

и прегърнала ме е в прегръдка смъртоносна.

Да вярвам или не,аз незная,

след като знам,че за чувства и хора нехая.

От днес пълноценно ще живея

и на теб и нея ще се смея...

Питаш ме защо ми е така смешно,

а аз ти отговарям:"Защото забравих те лесно!"...

© Яничка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??