17 сент. 2008 г., 20:16

Забравихме 

  Поэзия
472 0 2

Забравихме какво е да обичаме,
а търсехме любов,
все забързани нанякъде тичаме
в този живот суров.


Забравихме как прошка да поискаме

и търсихме в другия вина,

забравихме в очите да се гледаме

и тънехме в болезнена самота.


Забравихме да си споделяме
и към друг отправяхме зов,
можехме само да си спомняме
и да мечтаем за живот нов.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??