19 нояб. 2011 г., 20:38

Зад предела 

  Поэзия » Любовная
995 2 31

Не искай много. Има си предел,
зад който стойностите се променят.
Дотук съм дала. И дотук си взел.
Останалото ще узрява в мене.

И по-добре да се превърна в мит –
като звезда за тебе да изгрявам,
отколкото да се взривя за миг,
след който даже пепел не остава...

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??